Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Расвијетљенo кривичнo дјелo ,,Тешке крађе“ на подручју Полицијске станице Србац

| Србац | Сриједа, 25. март 2020.

      Полицијски службеници Полицијске станице Србац идентификовали су лице Х.Г. из Дервенте, за које постоји сумња да је починила кривично дјело ,,Тешка крађа“.
       Наиме, Полицијској станици Србац, 23.03.2020. године око 21,00 часова, оштећени је пријавио да је непосредно прије подношења пријаве дошао до сазнања да је извршена провала у његову кућу становања. Оперативним радом полицијских службеника Полицијске станице Србац, идентификовано је лице Х.Г. која се сумњичи да је употребом подесног алата насилно отворила прозор на помоћном објекту који је везан уз породичну кућу, ушла у унутрашњост исте, након чега је отуђила разне предмете (моторну косачицу марке ''Sonic'', тример марке ''MTD'', те кутију са ситним алатом). Отуђени предмети су пронађени код осумњичене, те су враћени власнику.
О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се лице испита на наведене околности, те да се по комплетирању и документовању предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу.