Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Пронађена опојна дрога и сјеменке индијске конопље

| Приједор | Понедељак, 06. април 2020.

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор приликом предузимања активности усмјерених на спречавање злоупотребе опојних дрога, дана 05.04.2020. године у Приједору, извршили су контролу путничког аутомобила марке „Fiat Punto“ у којем су се налазила лица Р.С. из Санског Моста и Е.В. из Приједора, ком приликом је код лица Р.С. пронађена и одузета зелена биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану бруто масе око 37 грама и једно паковање ризли.

У наставку активности, истог дана, уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор, по наредби судије за претходни поступак Основног суда у Приједору, извршен је претрес возила, куће и помоћних просторија власништво лица Е.В., а које користи Р.С., ком приликом је пронађена и одузета 21 сјеменка која својим изгледом асоцира на сјеменке индијске конопље, дигитална вага, те други предмети који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

Одузети предмети депоновани су у депозит Основног суда у Приједору, а након комплетирања предмета, против лица Р.С., Окружном јавном тужилаштву Приједор, биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Омогућавање уживања опојних дрога“.