Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Састанак полиције и чланова Актива директора

| Добој | Петак, 12. мај 2017.

У циљу спречавања немилих догађаја током и након матурских забава ученика завршних разреда средњих школа, на иницијативу Полицијске станице Добој 1, у понедјељак 15.05.2017. године у 09,00 часова, у канцеларији број 110 Средњошколског центра у Добоју биће одржан састанак руководних радника ПС Добој 1 и чланова Актива директора средњих школа.

На састанку ће бити договорене заједничке активности полиције и образовних установа у циљу обезбјеђења око хиљаду ученика завршних разреда из шест средњих школа у Добоју,  који ће дефиловањем кроз град и свечаним прославама обиљежити Дан матуре.  

Полицијски службеници полицијских станица из састава Полицијске управе Добој, током априла мјесеца ове године одржали су предавања ученицима завршних разреда средњих школа и указали им на законом кажњиве радње и друга друштвено-неприхватљива понашања, као и посљедице које могу наступити усљед конзумирања алкохола, те начине поступања у случају евентуалних инцидената.

Позивамо новинаре да медијски подрже заједничке активности полиције и образовних установа како би се и овој генерацији матураната омогућила достојанствена прослава завршетка ђачког доба.

Изјаве за медије даће помоћник командира ПС Добој 1, Горан Петровић у 10,00 часова.