Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Претрага терена за несталим тридесеттрогодишњаком из Вишеграда

| Фоча | Четвртак, 30. април 2020.

 

Полицијски службеници Полицијске станице Вишеград предузимају све потребне мјере и радње, у циљу проналаска Нешковић Брана који се, 25.04.2020.године, из породичне куће  која се налази у селу Присоје , Вардиште, општина Вишеград,  удаљио у непознатом правцу.

 

Наиме, Полицијској станици Вишеград 27.04.2020. године око 12,00 часова пријављено је да је Нешковић Бране , син Милије и мајке Добринке, рођен 14.03.1987. године у Ужицу, Република Србија, настањена у селу Присоје, општина Вишеград, дана 25.04.2020. године око 20,30 часова својој сестри послао поруку путем друштвених мрежа да иде од куће код дјевојке у Вишеград, али да му се од тада губи сваки траг те да се није појавио ни код ње нити да се јавља на телефон.

Нестало лице Нешковић Бране је висине око 1,80 м, средње развијености тјелесне конституције, кратке свјетло-плаве косе, зелених очију. На себи је у моменту нестанка  имао радну униформу а.д. „Оморика“ плаве боје и гумене чизме. На тијелу има  специфичан ожиљак дужине око 10 цм на шаци лијеве руке у предјелу лијевог палца.

Полицијски службеници су извршили претрагу и претрес терена на дијелу територије општине Вишеград  и то села Станишевац, Столац, Вардиште, Добрун, Велетово и др.,а у потрагу су се укључили и припадници Цивилне заштите, јединице гранишне полиције БиХ, ватрогасне јединице као и радници а.д. „Оморика“ Вишеград. Претрес терена се наставља и данас на подручју пограничног дјела општине Вишеград са Републиком Србијом.

Полицијска станица Вишеград апелује свим грађанима да уколико виде нестало лице или дођу до било каквих сазнања о истом, који могу допринијети проналаску несталог лица, пријаве најближој  полицијској станици или позивом на бесплатан број  телефона ''122'' .