Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Код лица из Милића пронађена опојна дрога

| Зворник | Субота, 02. мај 2020.

 

Полицијски службеници Полицијске станице Милићи, лишили су слободе лице Ж.Ђ. из Милића, због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Неовлашћена производња и промет опојних дрога“.

 Наиме, полицијски службеници ПС Милићи су приликом обављања послова и задатака из своје надлежности, 30.04.2020. године, у Улици 9. јануара, општина Милићи, зауставили путнички аутомобил марке „VW Golf”, којим је управљао М.Л. из Милића, код кога су том приликом пронађена два паковања у којима се налазила биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану. Предузимајући даље активности у циљу документовања догађаја, полицијски службеници су утврдили да се у везу са пронађеном биљном материјом може довести лице Ж.Ђ. из Милића. Оперативним радом на терену, полицијски службеници су убрзо пронашли лице Ж.Ђ. које је том приликом код себе посједовало 10 паковања у којима се налазила биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану.

О свим околностима упознат је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево. Против наведених лица ће бити предузете законске мјере и радње у циљу комплетирања и документовања предмета.