Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Затечени на мјесту извршења кривичног дјела

| Зворник | Уторак, 05. мај 2020.

      Полицијски службеници Полицијске станице Зворник, затекли су на мјесту извршења кривичног дјела лица иницијала Д.С. и В.М. оба из Зворника, за која постоји основ сумње да су починила кривично дјело „Крађа“.

Наиме, Полицијској станици Зворник, 04.05.2020. године око 14,45 часова, пријављено је да су у мјесту Горњи Грбавци, град Зворник, два непозната лица отуђила ситну стоку и том приликом покушала путничким аутомобилом марке „VW Golf“, да се удаље са лица мјеста. По пријави су одмах поступили полицијски службеници ПС Зворник, који су изласком на лице мјеста затекли осумњичене, који су у намјери да се удаље са лица мјеста изазвали саобраћајну незгоду у којој је наступила материјална штета.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина. Након комплетирања и документовања предмета, против осумњичених слиједи подношење извјештаја због кривичног дјела „Крађа“.

Полицијска управа Зворник захваљује грађанима на пружању безбједносно интересантних информација и позива их да наставе са пружањем оваквих информација, како бисмо заједничким дјеловањем очували постојеће стање безбједности и исто подигли на још већи ниво.