Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Под дејством алкохола изазвао двије саобраћајне незгоде

| Источно Сарајево | Четвртак, 21. мај 2020.

 

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево, дана 20.05.2020. године лишили су слободе лице иницијала М.В. из Источне Илиџе због присуства алкохола у организму у количини од 4,07 г/кг.

Возач М.В. је наведеног дана управљајући путничким аутомобилом марке „Volkswagen“,тип „Golf 3“ изазвао двије саобраћајне незгоде, једну у мјесту Доњи Которац, општина Источна Илиџа ударивши аутомобилом у стуб ограде и рекламни пано угоститељског објекта и удаљивши се са лица, након чега у мјесту Војковићи, општина Источна Илиџа прелази у лијеву саобраћајну траку и остварује контакт са путничким аутомобилом марке „Renult“, којим је управљало лице С.С. из Сарајева.

У обје саобраћајне незгоде наступила је материјална штета.

Возачу М.В. издати су прекршајни налози у складу са почињеним прекршајима из Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима БиХ.

Полицијска управа Источно Сарајево апелује на возаче да не учестују у саобраћају под дејством алкохола, као и на све остале учеснике у саобраћају да поштују законске прописе, као би властиту безбједност и безбједност других подигли на већи ниво.