Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Полицијски службеници пронашли и одузели опојну дрогу у Српцу

| Градишка | Петак, 22. мај 2020.

 

 

 

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка,у сарадњи са Граничном полицијом Босне и Херцеговине, Теренском канцеларијом сјеверо-запад, лишили су слободе К.Е. из Јелаха и Х.А. из Тешња, због сумње да су извршили кривично дјело ,,Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

Наиме, дана 19.05.2020. годинеоко 08.50 часова у мјестуКаоци, општинаСрбацполицијски службеници Полицијске управе Градишка на основу наредбе Основног суда у Градишци, извршили су претрес возила и лица К.Е. из Јелаха и Х.А. из Тешња. Том приликом пронађени су и одузети сљедећи предмети: прашкаста бијела материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Speed“ укупне бруто масе 126.29 грама, 45 комада таблета које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу „Екстази“, суха биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуану“ укупне бруто масе 3 грама, као и друге предмете који се могу довести у везу са кривичним дјелом.

Пронађени предмети су изузети и послужиће као доказ у кривичном поступку.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука под чијим надзором су предузимане мјере и радње.

 По комплетирању предмета  надлежном Окружном јавном тужилаштву  Бања Лука против К.Е. и Х.А. биће поднешен Извјештајо откривању кривичног дјела и починиоца због постојања основа сумње да су починиликривично дјело ,,Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.