Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У Угљевику приликом редовне контроле пронађена опојна дрога

| Бијељина | Понедељак, 01. јун 2020.

 

 

Приликом обављања својих редовних послова и задатака, полицијски службеници Полицијске станице Угљевик  у мјесту Малешевци, зауставили су и контролисали путничко моторно возило марке '' Пасат ''  са којим је управљало лице А.С.

 

На основу наредбе Основног суда у Бијељини извршено је претресање возила, те је том приликом пронађено и првремено одузет 71,5 грам зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану која је била упакована у двије најлонске кесе.Такође, пронађено је и 0,7 грама бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин.

 

О свему је обавјештено надлежно тужилаштво, поступајући тужилац наложио да се након документовања предмета против лица А.С. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу '' Неовлашћена производња и промет опојних дрога''.

 

Наведени резултати су след континуираних мјера и радњи које полицијски службеници Полицијске управе Бијељина предузимању у циљу спречавања и откривања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога.