Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Градоначелник и начелник Полицијске управе Приједор пожељели грађанима добродошлицу

| Приједор | Уторак, 30. јун 2020.

 

У просторијама Градске управе и Полицијске управе Приједор, градоначелник града Приједора и начелник Полицијске управе, данас 30.06.2020. године, поводом туристичке сезоне, грађанима су пожељели добродошлицу и угодан одмор током боравка у граду Приједору.

Градска управа Приједор израдила је промотивни материјал-летак који је предвиђен „Акционим планом превенције инцидената и кривичних дјела почињених из мржње и предрасуда на подручју града Приједора“ и који садржи основне информације које грађанима могу помоћи у остваривању својих права када је у питању издавање личних докумената и подношења захтјева за документацију. Подјелом промотивног материјала, Градоначелник и начелник Полицијске управе Приједор пожељели су добродошлицу свим лицима која из иностранства бораве у Приједору.

Полицијска управа Приједор, овим заједничким активностима са Градском управом настоји да створи један безбједан амбијент за све грађане који долазе из иностранства и бораве на подручју града Приједора. Циљ очувања доброг стања безбједности за вријеме туристичке сезоне, показатељ је да су полицијски службеници спремни спријечити инциденте мотивисане мржњом и предрасудама у нашем граду, и да ће предузети све потребне мјере и радње како би грађанима омогућили што угоднији одмор.