Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лице за којим су расписане три активне централне потернице, напало полицијске службенике у Бијељини

| Бијељина | Сриједа, 15. јул 2020.

      Полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2, 14.07.2020. године око 20,00 часова у улици Галац у Бијељини, зауставили су и контролисали путнички аутомобил ''Ренаулт Меган''  којим је управљало лице С.С. из Бијељине.

       Контролом од стране полицијских службеника утврђено је, да се у возилу налазе још лица Ж.К. и М.Д. Приликом контроле, лице М.Д. се дао у бјекство гдје је убрзо сустигнут од стране полицијских службеника, којом приликом је пружио активан отпор и физички напао на полицијске службенике. 

        Од стране полициских службеника лице М.Д. из Лопара је лишено слободе, а провјерама је утврђено да за истим имају расписане три активне централне потјернице.

        У Медицинском центру Бијељина  повређеним полицијским службеницима указана је медицинска помоћ, гдје су од стране љекара констатоване лакше тјелесне повреде.

        О свему је обавјештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио да му се након документовања предмета достави извјештај о почињеном кривичном дјелу '' Напад на службено лице у вршењу службене дужности ''.