Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Сувозач задобио теже тјелесне повреде у саобраћајној незгоди у Рудом

| Фоча | Понедељак, 27. јул 2020.

 

 

На магистралном путу Рудо-Бродар у мјесту Соколовићи, општина Рудо, 25.07.2020.година, око 15,55 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је сувозач задобио теже тјелесне повреде.

У саобраћајној незгоди учествовало је возило „Opel Astra“ којим је управљао деветнаестогидишњи  С.В. из Рудог, који је задобио лаке тјелесне повреде, док је малољетни сувозач задобила тешке тјелесне повреде. До саобраћајне незгоде је дошло тако што је возач изгубиo контролу над возилом, услед неприлагођене брзине условима и стању пута, те се преврнуо више пута са истим.

Повређена лица су санитетским возилом пребачена на лијечење и медицинско збрињавање у Општу болницу у Прибој, Р.Србија.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Рудо , а о свему је обавјештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу документовања ове саобраћајне незгоде.

Апелујемо на возаче да прилагоде брзину кретања возила условима и стању пута те да поштују саобраћајну сигнализацију и на тај начин, све  у циљу заштите свога живота као  и других учесника у саобраћају.