Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Осумњичени лишен слободе за покушај убиства

| Приједор | Сриједа, 29. јул 2020.

 

 

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор, дана 28.07.2020. године, лишили су слободе лице М.Т. из Приједора због постојања основа сумње да је починило кривично дјело „Убиство“ у покушају. 

Осумњичени се терети да је наведеног дана, око 16.55 часова, у мјесту Волар, након краће вербалне свађе са лицем Д.Г. из Приједора, употребом ватреног оружја-пиштоља, једним хицем нанио повреде лицу Д.Г., које је због задобијених повреда превезено у ЈЗУ Болница „Др Младен Стојановић“ гдје му је указана љекарска помоћ.

  Под надзором Окружног јавног тужилаштва Приједор, предузете су све потребне истражне радње у циљу прибављања доказа и утврђивања околности извршења кривичног дјела. Након документовања и комплетирања предмета, уз извјештај о почињеном кривичном дјелу „Убиство“ у покушају, осумњичено лице биће предато у надлежност поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор. 

 

Напомена: Изјава за медије предвиђена је у просторијама Полицијске управе Приједор, данас 29.07.2020.године у 10.00 часова.