Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Саобраћајне незгоде на подручју Полицијске управе Источно Сарајево

| Источно Сарајево | Понедељак, 03. август 2020.

 
       На локалном путу Крупац - Војковићи у улици Друге сарајевске бригаде у мјесту Крупац, општина Источна Илиџа, 01.08.2020. године, око 16,45 часова догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали путнички аутомобил марке „Renault“, којим је управљало лице А.Ж. из Новог Града и путнички аутомобил марке „Volkwagen“ тип „Passat“ којим је управљало лице С.Ф. из Илиџе.

Тешке тјелесне повреде задобио је сувозач у возилу „Renault“ лице иницијала Н.Х. коме је указана љекарска помоћ у ЈЗУ Болница „Србија“ у Источном Сарајеву.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Источно Сарајево, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву.

 

На магистралном путу Хан Пијесак - Соколац у мјесту Лубурић Поље, општина Соколац, 01.08.2020. године, око 16,00 часова догодила се саобраћајна незгода слијетањем са коловоза, у којој је учествовало путничко моторно возило марке „Renault“, којим је управљало лице Д.Г. из Републике Србије које је задобило тешке тјелесне повреде.

Повријеђеном лицу је указана љекарска помоћ у ДЗ Соколац, а потом је упућено у ЈЗУ Болница „Србија“ у Источном Сарајеву.

 Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полициjске станице Соколац, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

 

 

На магистралном путу М2-508, у мјесту Потоци, општина Пале, дана 01.08.2020. године догодила се саобраћајна незгода у којој је учествовао путнички аутомобил марке “Volkswagen“, којим је управљало лице иницијала Њ.К. из Источног Старог града и путнички аутомобил марке “Volkswagen“, којим је управљало лице иницијала Р.К. из Пала.

У овој саобраћајној незгоди  возач Њ.К. задобио је тешке тјелесне повреде и указана му је љекарска помоћ у Јавној задравственој установи Болница „Србија“ у Источном Сарајеву.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Пале, уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.