Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Приликом претресања изнајмљеног стана у Бијељини пронађена опојна дрога

| Бијељина | Сриједа, 05. август 2020.

 

 

       Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Бијељина, на основу наредбе Основног суда у Бијељини извршили су претресање изнајмљеног стана које користи лице Ф.П. из Бијељине.

 

     Приликом претресања пронађено је и привремено одузето 72 сјеменке које својим изгледом асоцирају на сјеменке индијске конопље, 516 грама зелене биљне материје која асоцира на опојну дрогу марихуану у мокром стању, 22 таблете и једна смрвљена таблета које својим изгледом асоцирају на опојну дрогу '' екстази'', као и четири остатка од импровизоване цигарете '' флоп''.

 

     По уочавању полицијских службеника лице Ф.П. је навдену материју покушао да уништио тако што је убацивао у одводну цијев која води у канализацију. Од стране полицијских службеника Ф.П. је лишен слободе. О свему је обавјештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.

 

     Навдени резултати су след континуираних мјера и радњи које полицијски службеници предузимају са циљем спречавања и сузбијања злоупотребе опојних дрога.