Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајној незгоди малољетно лице задобило тешке тјелесне повреде

| Приједор | Понедељак, 14. септембар 2020.

            Полицијској управи Приједор, 13.09.2020. године, пријављено је да се у Приједору, у мјесту Гаћани око 20:20 часова, догодила саобраћајна незгода у којој је као пјешак учествовало малољетно лице и непознати возач који се након саобраћајне незгоде возилом удаљио са лица мјеста.

У овој саобраћајној незгоди тешке тјелесне повреде задобио је малољетни пјешак који је ради указивања медицинске помоћи превезен у Универзитетско- клинички центар Републике Српске у Бања Луци.

            Полицијски службеници Полицијске управе Приједор су истог дана, око 21:45 часова, идентификовали те лишили слободе возача М.Т. из Приједора, због постојања сумње да је лице учествовало у саобраћајној незгоди након чега се путничким аутомобилом марке „Dacia Logan“ удаљило са лица мјеста.

            О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор, уз чију сагласност полицијски службеници предузимају потребне мјере и радње на комплетирању и документовању предмета те подношењу извјештаја против лица М.Т.

             Полицијска управа Приједор још једном апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе, вожњу прилагоде условима и стању на путу, те да одговорним понашањем заштите себе и друге учеснике у саобраћају.