Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Лажне вијести Небојше Вукановића

| Добој | Петак, 18. септембар 2020.

У циљу објективног информисања јавности, Полицијска управа Добој демантује неистините наводе из текста Небојше Вукановића, који  је објављен 17.09.2020. године на  порталу „НЕБОЈША ВУКАНОВИЋ ИНФО“ под насловом „Откуд униформисани полицајац на партијском састанку СНСД-а у Добоју“, у којем се наводи да је униформисани полицијски службеник  присуствовао партијском састанку Градског одбора СНСД-а у Добоју, изнијевши на тај начин низ лажних оптужби на рад и штету угледа полицијских службеника.

На објављеној фотографији јасно се види да лице са фотографије није у униформи Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

Овом приликом позивамо Небојшу Вукановића да демантује своје наводе из текста, те да престане са дезинформацијама и лажима којима настоји нарушити углед полицијских службеника.

Полицијска управа Добој неће дозволити да нетачни наводи и манипулације појединаца утичу на рад полицијских службеника, те ће исти као и до сада, послове из своје надлежности обављати у складу са законима Републике Српске.