Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Ефикасним радом расвјетљена изнуда

| Прњавор | Четвртак, 01. октобар 2020.

Полицијски службеници Полицијске станице Прњавор, 30.09.2020. године у 20,40 часова предузимањем оперативних мјера и радњи, идентификовали су и лишили слободе лице иницијала Е.К. због основа сумње да је починило кривично дјело „Изнуда“.

Наиме, 30.09.2020. године у 18,30 часова од стране оштећеног лица, запримљена је пријава да га је непознато мушко лице, које је управљало путничким аутомобилом марке „BMW“ пресрело на улици у Прњавору, те га одвело у подрумске просторије зграде, гдје га је физички напало, задавши му више удараца по тјелу, а потом му је одузео парфеме које оштећени продаје, јер је навадно у ранијем периоду од стране оштећеног лица преварен приликом куповине.

Извршен је претрес стамбено – пословног објекта и возила марке „BMW“, које користи осуњичено лице, којом приликом су пронађени предмети који се могу довести у везу са извршењем овог кривичног дјела.

Све мјере и радње у оквиру овог предмета предузете су под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредбама Основног суда Прњавор.

У току је криминалистичка обрада лица Е.К.