Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

На подручју ПУ Добој за викенд одузета два путничка аутомобила

| Добој | Понедељак, 05. октобар 2020.

Полицијски службеници Полицијске станице Петрово, 04.10.2020. године, од вишеструког повратника у чињењу прекршаја лица иницијала Р.А. са подручја општине Грачаница, ФБиХ, привремено су одузели путнички аутомобил марке „Opel-Corsa”.

Извршеном контролом утврђено је да исто управља возилом прије стицања права на управљање те провјерама кроз евиденције, утврђено је да наведено лице има неплаћених казни у износу од 3.280 КМ.

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 2, 03.10.2020. године, привремено су одузели путнички аутомобил марке „VW Golf 3”, којим је управљало лице иницијала М.Ђ. са подручја општине Модрича.

Извршеним провјерама кроз службене евиденције утврђено је да је наведено лице вишеструки повратник у чињењу прекршаја те да исто има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 38.686,60 КМ.

Против наведених лица ће надлежном суду бити поднесени Захтјеви за покретање прекршајног поступка за почињене прекршаје.

Полицијски службеници Полицијске управе Добој ће са појачаним активностима усмјерених на контролу саобраћаја наставити и у наредном периоду, а све у циљу како би се безбједност саобраћаја на подручју наше Управе подигла на што већи ниво.