Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишено слободе лице због кривичних дјела „Изазивање опште опасности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“

| Зворник | Четвртак, 08. октобар 2020.

Полицијски службеници Полицијске станице Власеница, лишили су слободе М.Е. из Власенице, због постојања основа сумње да је починио кривична дјела „Изазивање опште опасности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Наиме, Полицијској станици Власеница, 07.10.2020. године, пријављено је да је у мјесту Баћино Брдо, општина Власеница, М.Е. пријетио оштећеном, након чега је пуцао из ватреног оружја. Предузимајући активности на расвјетљавању овог догађаја, полицијски службеници ПС Власеница су пронашли М.Е. којег су лишили слободе, приликом чега су привремено одузели пушку М-48 коју је осумњичени нелегално посједовао.

О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, а након комплетирања и документовања предмета, против осумњиченог слиједи подношење извјештаја због кривичних дјела „Изазивање опште опасности“ и „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.