Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајноj незгоди код Вишеграда тешко повријећено пет лица

| Вишеград | Петак, 16. октобар 2020.

            На регионалном путу М-I 114 Вишеград-Вардиште, у мјесту Родић Брдо, општина Вишеград  15.10.2020. године око 13,50  часова, догодила се саобраћајна незгода  у којој су пет лица задобила тешке тјелесне повреде, док је на  возилима  наступила  материјална штета.

У саобраћајноj незгоди учествовала су два возила, и то тeретно комбиновано возило марке „VW Krafter“ којим је у моменту незгоде  управљао Б.Ј. из Вишеграда, и теренско моторно возило „Mitsubiši“ којим је управљао М.М. из Тузле.  Након указане љекарске помоћи три повређена лица су упућена у Универзитетску болницу Фоча, и то  возач возила марке „VW Krafter“ Б.Ј., као и сувозач Ш.М. и путник у возилу И.Г, док су остала два повређена лица, возач возила марке „Mitsubiši“ М.М и сувозач С.Ј. превежени у Кантоналну Бoлницу у Горажду на даље лијечење.

Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске станице Вишеград, а о свему је обавијештен  дежурни окружни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево. 

Полицијски службеници настављају рад на документовању саобраћајне незгоде те ће након комплетирања предмета надлежном тужилаштву бити достављен одговарајући службени извјештај.