Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Након саобраћајне незгоде, отуђио возило и удаљио се у непознатом правцу

| Градишка | Четвртак, 22. октобар 2020.

 

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка, 21.10.2020. године, идентификовали су и лишили слободе лице С.Б. из мјеста Орахова, град Градишка, због постојања сумње да је починио кривична дјела Тешка крађа и Тјелесна повреда.

Наиме, Станичном одјељењу полиције Орахова, 21.10.2020. године око 14,30 часова пријављено је да је радника приватног предузећа са сједиштем у Добоју,  пресрело непознато лице, физички га напало и избацило из возила марке VW Transporter, те се удаљило у непознатом правцу. По запримљеној пријави на лице мјеста су изашли полицијски службеници Полицијске управе Градишка, а који су дошли до сазнања да се прије подношења пријаве догодила саобраћајна незгода у којој је учествовало лице С.Б. из мјеста Орахова, град Градишка, а који је са путничким аутомобилом марке VW Pasatt слетило са коловоза. Након саобраћане незгоде лицу С.Б. је пришао оштећени, како би истом помогао, те га у том моменту лице С.Б. физички напало ударивши га рукама више пута у предијелу главе и тијела, након чега узима возило оштећеног у којем су се налазила два мобилна телефона, те се удаљило у непознатом правцу.

Недуго потом лице С.Б. се са возилом оштећеног вратило на лице мјеста, покушало извући своје возило које је слетило са коловоза, а како исто неуспјева, оставља своје возило марке VWPasatt и возило оштећеног марке VW Transporter, те се удаљава у непознатом правцу. Увиђај на лицу мјеста извршили су полицијски службеници Полицијске управе Градишка

Истог дана око 20,30 часова у мјесту Орахова, град Градишка полицијски службеници Полицијске управе Градишка, пронашли су и лишили слободе лице С.Б, те је исти алкотестиран, којом приликом је утврђено присуство алкохола у организму.

О горе наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се по комплетирању и документовању предмете подносе извјештај за почињена кривичноа дјела против наведеног лица.