Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Приликом претреса лица пронађено и одузето 30,93 g хашиша

| Добој | Сриједа, 28. октобар 2020.

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1 и Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој, 27.10.2020. године, на основу наредбе Основног суда Добој извршили су претрес куће, помоћних објеката, возила као и лица иницијала Х.К. из Добоја., приликом чега је код наведеног лица у доњем вешу пронађенa и одузетa пластична врећица у којој се налазила материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Хашиш“, укупне тежине од 30,93 g.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој.

Против наведеног лица ће надлежном суду бити поднесен Захтјев за покретање прекршајног поступка за почињени прекршај из члана 4. Закона о спречавању и сузбијању злоупотребе опојних дрога БиХ.

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1, 28.10.2020. године, око 02,00 часа, приликом обављања редовне патроле дјелатности извршили су контролу лица иницијала Д.П. и М.И. из Добоја, приликом чега су код лица иницијала М.И. пронашли и одузели пластичну врећицу у којој се налазила прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“, укупне тежине од 1,21 g.