Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

У угоститељском објекту у Градишци отуђио новчаник, па лишен слободе

| Градишка | Понедељак, 09. новембар 2020.

Полицијски службеници Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Градишка, лишили су слободе лице иницијала А.М. из Градишке, који се сумњичи да је починило кривично дјело Крађа“.

Наиме, Полицијској станици Градишка, 07.11.2020. године око 20,30 часова, пријављено је да је у угоститељском објекту у Градишци, из женске торбице која се налазила у магацину угоститељског објекта, отуђен новчаник у којем се налазило око 1.100 КМ, двије банковне картице и лична документа. Оперативним радом полицијских службеника Одјељења криминалистичке полиције Полицијске управе Градишка идентификовано је и лишено слободе лице иницијала А.М. из Градишке, које је у потпуности признало извршење горе наведеног кривичног дјела, те показало мјесто гдје је одбацило наведени новчаник са новцем, банковним картицама и личним документима.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се лице испита на наведене околности, те да се по комплетирању и документовању предмета достави Извјештај о почињеном кривичном дјелу, а да се пронађени предмети врате оштећеној.

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка настављају са предузимањем мјера и радњиу циљу расвјетљавања и других кривичних дјела против имовине, а за које се сумња да је извршило наведено лице.