Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Начелник организовао пријем за храбре полицајце

| Градишка | Петак, 20. новембар 2020.

Начелник Полицијске управе Градишка Бојан Шкорић, данас је организовао пријем за полицијске службенике Витомира Шербулу и Огњена Ерцега, који су 19.11.2020. године, својом храброшћу и професионалним залагањем, заједно са припадницима Професионалне ватрогасне јединице Градишка и грађанима, спријечили наступање тежих посљедица за лице.

Наиме, Полицијској станици Градишка, 19.11.2020. године око 12,40 часова, пријављено је да се у ријеци Сави утапа непознато мушко лице. Поступајући по наведеној пријави, те брзом интервенцијом полицијских службеника, припадника Професионалне ватрогасне јединице Градишка и грађана из воде је извучен шездесетшестогодишњак из Градишке, након чега је возилом Службе хитне помоћи превезен у Општу болницу Градишка.

Начелник Шкорић је истакао да су полицијски службеници показали да су спремни жртвовати своје животе како би спасили друге и зато заслужују сваку похвалу, а посебно узимајући у обзир да полицијски службеник Витомир Шербула има годину дана радног искуства, док полицијски службеник Огњен Ерцег има два мјесеца радног искуства