Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Расвијетљена кривична дјела против имовине

| Пелагићево | Сриједа, 02. децембар 2020.

Полицијски службеници Полицијске станице Пелагићево доставили су Извјештај о кривичном дјелу Окружном јавном тужилаштву у Бијељини  против лица Б.Б.  због постојања основа сумње да је починио кривична дјела '' Тешка крађа''.

Наиме, осумњичени  је кривична дјела '' Тешка крађа '' починио  током  2015. године и 2017. године  насилним уласком у викендице на подручју општине Пелагићево, одакле је отуђивао разне врсте предмета.

Полицијски службеници Полицијске станице Лопаре расвијетили су кривична дјела ''Крађа'' која су извршена у мјесецу новембру  2020. године на штету физичких лица са подручја општине Лопаре.

Оперативним радом на терену полицијски службеници дошли су до сазнања да је могући извршилац кривичних дјела лице И.Т. који је лишен слободе. Претресањем просторија које користи лице И.Т. пронађени су предмети који потичу из извршења кривичног дјела. Након комплетирања предмета против лица И.Т. слиједи Извјештај надлежном тужилаштву због постојања основа сумње да је починио кривично дјело '' Крађа''.