Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Против лица иницијала З.Д. и И.Ћ. поднешен Извјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“

| Требиње | Сриједа, 09. децембар 2020.

Полицијска управа Требиње је Окружном јавном тужилаштву у Требињу поднјела Извјештај о почињеном кривичном дјелу „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“ против лица З.Д. и И.Ћ. код којих је приликом претреса путничког аутомобила марке „Volkswagen“, тип „Passat“ пронађено и одузето, у бијелој најлонској кеси, 251,1 гр. бијеле, прашкасте материје која својим карактеристикама асоцира на опојну дрогу кокаин.

Полицијски службеници ове Управе су 22. новембра 2020. године, на регионалном путу Р1-6101, Столац – Кривача, у мјесту Берковићи, зауставили и контролисали путнички аутомобил марке „Volkswagen“, тип „Passat“ којим је у тренутку контроле управљало лице иницијала З.Д. док се на мјесту сувозача налазило лице иницијала И.Ћ.

Приликом прегледа возила уочена је бијела најлонска кеса са бијелим садржајем који аосцира на опојну дрогу кокаин.

Одмах је о догађају обавјештено Окружно јавно тужилаштво у Требињу које је наложило да се предузму све мјере и радње како би се документовало кривично дјело „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.