Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Затечен и лишен слободе на мјесту извршења кривичног дјела

| Зворник | Четвртак, 17. децембар 2020.

Полицијски службеници Полицијске станице Зворник, поступајући по пријави да је једно лице из козметичке радње која се налази у улици Светог Саве у Зворнику, покушало да отуђи козметичке производе, изашли су на лице мјеста и том приликом затекли и лишили слободе лице иницијала Д.Ђ. из Милића, код кога су пронађени отуђени предмети.

Предузимајући даље активности на расвјетљавању и документовању овог догађаја, полицијски службеници су утврдили да за наведено лице постоји сумња да је исти дан, из још два бутика на подручју Зворника, отуђило одјевне предмете.

Полицијски службеници су о свему обавијестили дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Након комплетирања и документовања предмета, против осумњиченог слиједи подношење извјештаја због кривичног дјела „Крађа“.

Полицијска управа Зворник захваљује грађанима на пружању безбједносно интересантних информација и позива их да наставе са пружањем оваквих информација, како бисмо заједничким дјеловањем очували постојеће стање безбједности и исто подигли на још већи ниво.