Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Појачане активности током предстојећих празника

| Зворник | Уторак, 29. децембар 2020.

Полицијска управа Зворник предузима појачане активности из своје надлежности како би предстојећи празници протекли у миру и без инцидената. У вези с тим, напомињемо да ће бити појачано присуство полицијских службеника на терену, нарочито у близини угоститељских објекта и на фреквентнијим саобраћајним трасама, са циљем одржавања повољне безбједносне ситуације.

 Овом приликом апелујемо на све грађане да се понашају одговорно и да поштују закључке Републичког штаба за ванредне ситуације и препоруке Института за јавно здравство Републике Српске, како би спријечили да неодговорним понашањем угрозе своје али и здравље других људи.

Такође, обзиром да се у периоду испред нас може очекивати конзумирање веће количине алкохола као и употреба пиротехничких средстава, апелујемо на све грађане да предстојеће празнике обиљеже на миран и достојанствен начин, без употребе пиротехничких средстава и ватреног оружја, како би избјегли нежељене посљедице.

  Полицијска управа Зворник позива грађане да наставе са пружањем безбједносно интересантних и корисних информација, по којима полиција у оквиру својих надлежности и поступа, како би унаприједили постојеће повјерење између грађана и полиције и како би допринијели већем степену безбједности грађана и њихове имовине.