Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Извршени претреси у току документовања кривичног дјела „Противправно лишење слободе“

| Требиње | Четвртак, 11. фебруар 2021.

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње су 09. фебруара 2021. године извршили претресе куће и помоћних просторија, као и путничких аутомобила које користе лица иницијала М.З. и Ж.В., а за које постоји основ сумње да су починили кривично дјело „Противправно лишење слободе“ које је почињено 05. фебруара 2021. године, око 23,00 часа.  Извршеним претресом пронађени су и одузети предмети који могу да послуже у вођењу кривичног поступка.

Такође, претресом су одузети путнички аутомобили: марке „Audi“ тип „Q7“ и тип „A8“ за које постоји основ сумње да су кориштени у извршењу кривичног дјела.

Полицијска управа Требиње је 09. фебруара 2021. године Окружном јавном тужилаштву у Требињу поднјела извјештај о почињеним кривичним дјелима „Противправно лишење слободе “ и „Тјелесна повреда“ против лица иницијала М.З. и Ж.В.. Уз Извјештај о почињеном кривичном дјелу, Окружном јавном тужилаштву у Требињу предато је и лице иницијала М.З. док је лице иницијала Ж.В. тренутно недоступно органима гоњења, а за њим је расписана потрага од стране Полицијске управе Требиње.