Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Одузета два аутомобила од вишеструких повратника у чињењу прекршаја

| Мркоњић Град | Четвртак, 18. фебруар 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Мркоњић Град, 17.02.2021. године, од лица која су вишеструки повратници у чињењу прекршаја, привремено су одузели два путничка аутомобила. Од лица Н.Р. привремено је одузет путнички аутомобил марке „Opel astra”  и од лица Р.Р.  путнички аутомобил марке “Audi”.

Наиме, полицијски службеници Полицијске станицe Мркоњић Град, 17.02.2021. године, приликом контроле учесника у саобраћају извршили су контролу путничког аутомобила марке „Opel astra”  којим је управљало лице иницијала Н.Р. из Мркоњић Града. Контролом је утврђено да возило није регистровано и да се на истом налазе неприпадајуће регистарске таблице, те да је лице Н.Р. управљало возилом прије стицања права на управљање. Извршеним провјерама у службеним евиденцијама утврђено је да је наведено лице вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те да исти има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 5.855,40 КМ.

Возило је привремено одузето, а против лица Н.Р. надлежном суду, биће поднешен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Такође, истог дана полицијски службеници Полицијске станицe Мркоњић Град извршили су контролу путничког аутомобила марке „ Audi”  којим је управљало лице иницијала Р.Р. из Мркоњић Града које је управљао возилом прије стицања права на управљање. Извршеним провјерама у службеним евиденцијама утврђено је да је наведено лице вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те да исти има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 1.405,40 КМ.

Возило је привремено одузето, а против лица Р.Р. надлежном суду биће поднешен Захтјев за покретање прекршајног поступка.