Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Одузет аутомобил од вишеструког повратника у чињењу прекршаја

| Мркоњић Град | Петак, 19. фебруар 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Мркоњић Град, 18.02.2021. године, од лица иницијала Н.Т. из Мркоњић Града, које је вишеструки повратник у чињењу прекршаја, привремено су одузели путнички аутомобили марке „Golf“.

Наиме, полицијски службеници Полицијске станицe Мркоњић Град, 17.02.2021. године, приликом контроле учесника у саобраћају покушали су да изврше контролу путничког аутомобила марке „Golf“. Том приликом возач се оглушио на покушај заустављања, те се удаљио у непознатом правцу. Оперативним радом на терену, 18.02.2021. године, полицијски службеници утврдили су да је наведеним путничким аутомобилом управљало лице Н.Т. из Мркоњић Града које је управљало возилом прије стицања права на управљање, те да се на возилу налазе неприпадајуће регистарске таблице. Извршеним провјерама у службеним евиденцијама утврђено је да је наведено лице вишеструки повратник у чињењу прекршаја, те да исти има дуг у Регистру новчаних казни у износу од 3.916,20 КМ.

Возило је привремено одузето, а против лица Н.Т. надлежном суду, биће поднешен захтјев за покретање прекршајног поступка.