Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Током викенда привремено одузета два возила због неплаћених новчаних казни

| Зворник | Понедељак, 22. фебруар 2021.

Полицијски службеници Полицијске управе Зворник, приликом предузимања мјера и радњи из своје надлежности, током протеклог викенда су привремено одузели два путничка аутомобила од лица за која је утврђено да посједују дуг у Регистру новчаних казни, и према њима слиједе даље законом прописане мјере и радње.

Наиме, полицијски службеници Полицијске станице Зворник, 20.02.2021. године око 20,10 часова, зауставили су путнички аутомобил марке „Škoda”, којим је управљао П.П. из Зворника. Извршеном контролом утврђено је да лице управља возилом без важеће возачке дозволе. Провјерама  у Регистру новчаних казни утврђено је да П.П. има дуг у износу од 1.530 КМ, због чега су полицијски службеници привремено одузели путнички аутомобил.

Такође, полицијски службеници Полицијске станице Козлук су, 21.02.2021. године,  привремено одузели путнички аутомобил марке „VW Golf”, којим је управљао М.В. из Зворника. Извршеном контролом утврђено је да лице управља возилом прије стицања права на управљање, а провјерама у Регистру новчаних казни утврђено је да М.В. има дуг у износу од 5.520 КМ, због чега су полицијски службеници привремено одузели путнички аутомобил.