Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Расвијетљено пет кривичних дјела против имовине

| Теслић | Четвртак, 04. март 2021.

Полицијска станица Теслић, 03.03.2021. године, Окружном јавном тужилаштву Добој је поднијела Извјештај о извршеном кривичном дјелу против лица иницијала А.Т. са подручја општине Тешањ, ФБиХ, због основа сумње да је извршило два кривична дјела „Тешка крађа“ и три кривична дјела „Тешка крађа“ у покушају.

За пријављено лице иницијала А.Т. постоји основ сумње да је крајем мјесеца новембра 2021. године,  извршило провалу у просторију радничког ресторана једног привредног друштва из Теслића, након чега је из магацинског простора отуђило одређена алкохолна пића. За наведено лице постоји и основ сумње да је крајем мјесеца новембра прошле године извршило провалу у просторије једног привредног друштва са подручја општине Теслић одакле је отуђило новац.

За наведено лице такође постоји основ сумње да је крајем новембра 2020. године, извршило провале у два трговинска објекта на подручју општине Теслић одакле ништа није отуђило, те да је покушало извршити провалу у просторије једног друштва за осигурање у Теслићу али у тој намјери није успјело.