Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Након вишечасовне претраге терена пронађенe педесетшестогодишња жена и четверогодишња дјевојчица

| Источно Сарајево | Уторак, 09. март 2021.

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево, су 08.03.2021. године око 20:15 часова, након информације радника Шумског газдинства Трескавица, да се на шумском рејону крећу два непозната лица, одмах кренули у претрагу терена, проналазак и идентификацију лица.

Истог дана, око 21,00 час Полицијској станици Пале пријављено је да су жена иницијала Љ.П. и четворогодишња дјевојчица, држављанке Републике Србије, које су одсјеле у апартманском смјештају на подручју Јахорине, изашле у шетњу око 16,00 часова те да се до момента пријаве нису појавиле.

Након вишечасовне потраге полицијских службеника, припадника Горске службе спасавања Јахорина и радника ШГ Трескавица, на неприступачном планинско-шумском подручју у мјесту Касиндолска Ријека, општина Трново, око 23:00 часа пронађене су педесетшестогодишња жена и дјевојчица у стабилном психо-физичком стању.

Полицијска управа Источно Сарајево захваљује се припадницима ШГ Трескавица и Горској служби спасавања Јахорина на кооперативности и сарадњи у рјешавању овог случаја.