Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Од вишеструких повратника у вршењу прекршаја одузета три возила

| Приједор | Понедељак, 15. март 2021.

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор, током претходног викенда, од вишеструких повратника у вршењу тежих прекршаја из области безбједности саобраћаја, одузели су три путничка аутомобила.

Од лица Б.Ђ. из Приједора одузето је возило марке „Audi A6“, након што је контролом утврђено да возило није регистровано и да лице управља возилом за вријеме трајања забране управљања моторним возилом. За почињене прекршаје, против лица Б.Ђ., надлежном суду, биће достављен захтјев за покретање прекршајног поступка. Провјером кроз Регистар новчаних казни утврђено је да Б.Ђ., као вишеструки повратник у вршењу прекршаја, по основу неплаћених новчаних казни, дугује преко 18.000,00 КМ.

Возило марке „Ford Fiesta“ одузето је од лица Р.Г. из Приједора, након што је заустављањем и контролом утврђено да возило није регистровано и да Р.Г. управља возилом без важеће возачке дозволе. Провјером кроз Регистар новчаних казни, Р.Г., по основу  неплаћених казни дугује 3.990,00 КМ, и против истог ће надлежном суду, бити дотављен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Од лица С.Т. из Приједора, одузето је возило  марке „Renault Megane“ након пто је контролом утврђено да управља возилом за вријеме трајања забране управљања моторним возилом. Као вишеструки повратник у чињену прекршаја, по основу неплаћених казни С.Т. дугује преко 5.200,00 КМ. Против С.Т., надлеженом суду, биће достављен захтјев за покретање прекршајног поступка.