Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Брзом рекцијом полицијских службеника расвијетљено кривично дјело ,,Крађа“

| Градишка | Четвртак, 18. март 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Градишка, недуго након запримљене пријаве, брзом и ефикасном реакцијом, расвијетлили су кривично дјело ,,Крађа“.

Наиме, Полицијској станици Градишка, 17.03.2021. године око 08,15 часова, пријављено је да су у току ноћи 16/17.03.2021. године, из дворишта куће становања у мјесту Греда, град Градишка, отуђене двије лимене бачве у којима се налазило по 200 литара нафте. Оперативним радом полицијских службеника идентификована су четири лица иницијала Д.Т, Њ.Ђ, Д.Ђ. и седамнаестогодишњак, сви из Градишке, који се сумњиче да су у току ноћи 16/17.03.2021. године око 01,00 час, путничким аутомоблом дошли до мјеста Греда и из дворишта куће становања отуђили двије бачве у којима се налазила нафта и исто одвезли.

Полицијски службеници су код лица Д.Ђ. пронашли наведене бачве са нафтом и исте су уз потврду о враћању предмета враћене власнику.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука и тужилац за малољетнике који су наложили да се лица испитају на наведене околности и да се према малољетном лицу предузму мјере и радње у складу са Законом о заштити и поступању са дјецом и малољетницима у кривичном поступку Републике Српске, а да се по комплетирању и документовању предмета достави Извјештај о почињеном кривичном дјелу.