Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Од вишеструких повратника у вршењу прекршаја одузета два возила

| Приједор | Понедељак, 22. март 2021.

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор су, током протеклих дана, од вишеструких повратника у вршењу тежих прекршаја из области безбједности саобраћаја, одузели два путничка аутомобила.

Од лица М.Б. из Приједора одузето је возило марке „Hyundai“, након што је заустављањем и контролом утврђено да управља возилом без важеће возачке дозволе. Провјером кроз Регистар новчаних казни утврђено је да М.Б. као вишеструки повратник у вршењу прекршаја, по основу неплаћених новчаних казни дугује преко 4.300 КМ. За почињени прекршај, против лица М.Б. надлежном суду, биће достављен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Возило марке „Golf 2“ одузето је од лица Р.П. из Козарске Дубице, након што је утврђено да је, управљајући возилом са неприпадајућим и истеклим регистарским ознакама, без важеће возачке дозволе и под дејством алкохола, учествовао у саобраћајној незгоди.

Провјером кроз Регистар новчаних казни, Р.П. као вишеструки повратник у вршењу прекршаја, по основу  неплаћених новчаних казни дугује преко 6.900 КМ, и против истог ће надлежном суду бити достављен захтјев за покретање прекршајног поступка.