Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Пет лица лишено слободе због омогућавања уживања опојних дрога

| Добој | Сриједа, 24. март 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Добој 1, 23.03.2021. године, лишили су слободе лица иницијала С.П., Д.Х. и С.Д. из Добоја и лица иницијала А.Д. и Ф.А из Грачанице, ФБиХ, због основа сумње да су извршила кривично дјело „Омогућавање уживања опојних дрога“.

Истог дана на основу наредбе Основног суда Добој извршен је претрес стана које користи лице иницијала С.П. а у којем су затечена сва наведена лица. Овом приликом пронађено је и одузето више пакетића у којима се налазила биљна материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуана“, одређена количина прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Спид“, метална дробилица за дуван на којој су се налазили трагови сасушене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуана“, стабљике које својим изгледом асоцирају на стабљике „Индијске конпље“, прецизне ваге и други предмети.

Након документовања и копмлетирања предмета против наведених лица ће Окружном јавном тужилаштву Добој бити достављен Извјештај о извршеном кривичном дјелу.