Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Полицијски службеници други пут за мјесец дана привремено одузели возило од истог лица

| Зворник | Субота, 27. март 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник, привремено су одузели путнички аутомобил марке „Mazda“ од вишеструког повратника у чињењу прекршаја из области безбједности саобраћаја.

Наиме, полицијски службеници ПС за БС Зворник, приликом контроле учесника у саобраћају са акцентом на недозвољену брзину кретања возила, 26.03.2021. године око 17,00 часова, зауставили су, по уоченом прекршају, путнички аутомобил марке „Mazda“, којим је управљао М.В. из Зворника.

Извршеном контролом утврђено је да поред прекршаја недозвољене брзине кретања возилом, лице управља возилом које није регистровано, да се на возилу налазе регистарске ознаке које не припадају том возилу, као и да лице управља возилом прије стицања права на управљање. Извршеним провјерама у Регистру новчаних казни, утврђено је да лице има дуг у износу од 5.550 КМ.

Против М.В. ће бити поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка Основном суду у Зворнику.

Подсјећамо да су полицијски службеници Полицијске станице Козлук, у току мјесеца фебруара, од истог лица привремено одузели путнички аутомобил марке „VW Golf”, којим је том приликом управљао у саобраћају.