Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Полицијски службеници спријечили самоубиство у Карановцу, подручје општине Петрово

| Петрово | Субота, 27. март 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Петрово, данас 27.03.2021. године, правовременом реакцијом и смиреним приступом,  наговорили су  Љ.Т. са подручја општине Петрово,  да изађе из ријеке Спрече и да не изврши самоубиство, те су јој на тај  начин спасили живот.

Наиме, Полицијска станица Петрово је од стране  Полицијске станице Грачаница, обавијештена  да се у мјесту  Карановац, подручје општине Петрово, једна женска особа бацила под путнички воз који саобраћа на линији Добој- Петрово.

Међутим, машиновођа је на вријеме уочио и успио зауставити воз. Иако је наведено лице задобило повреде од удара воза, исто се упутуло  ка ријеци Спречи. По запримању наведене информације, полицијски службеници Полицијске станице Петрово одмах су се упутили на лице мјеста те разговором са  Љ.Т.,  успјели су је одговорити од њене намјере, те  је безбједно извести из ријеке  Спрече.

С обзиром да је наведено лице показивало знакове растројства, исто је након указане љекарске помоћи у Дому здравља „Озрен“ превезено у добојску болницу, гдје је задржано на лијечењу.