Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Од вишеструких повратника у вршењу прекршаја одузета два возила

| Приједор | Понедељак, 29. март 2021.

Полицијски службеници Полицијске управе Приједор су, током протеклог викенда, од вишеструких повратника у вршењу тежих прекршаја из области безбједности саобраћаја, одузели два путничка аутомобила.

Од лица К.В. из Костајнице одузето је возило марке „BMW 318“, након што је заустављањем и контролом утврђено да без важеће возачке дозволе управља нерегистрованим возилом. Провјером кроз Регистар новчаних казни утврђено је да је К.В. вишеструки повратник у вршењу прекршаја, те да по основу неплаћених новчаних казни дугује преко 3.000,00 КМ. За почињене прекршаје, против К.В., надлежном суду, биће достављен захтјев за покретање прекршајног поступка.

Возило марке „Mercedes CLS 320“ одузето је од лица Н.П. из Приједора, након што је утврђено да управља нерегистрованим возилом прије стицања права на управљање. Провјером кроз Регистар новчаних казни, Н.П. по основу  неплаћених новчаних казни дугује преко 10.600,00 КМ и против истог ће надлежном суду бити достављен захтјев за покретање прекршајног поступка.