Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Сервисне информације | Информисање јавности » Сервисне информације

Затечени на мјесту извршења кривичног дјела

| Зворник | Четвртак, 15. април 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Зворник, поступајући по пријави оштећеног да два непозната лица покушавају из маркета у мјесту Ораовац, град Зворник, отуђити одређене производе, изашли су на лице мјеста и том приликом затекли лица иницијала Д.Л. и М.Л. оба из Брчког, која су правовременом реакцијом спријечена у даљем чињењу недозвољених радњи.

Извршеним прегледом путничког аутомобила које користе осумњичени, пронађена је одређена количина чоколада, алкохолног пића и других производа за које се сумња да потичу из кривичног дјела.

Полицијски службеници су о свему обавијестили дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. Након комплетирања и документовања предмета, против осумњичених слиједи подношење извјештаја због кривичног дјела „Крађа“.

Полицијска управа Зворник захваљује грађанима на пружању безбједносно интересантних информација и позива их да наставе са пружањем оваквих информација, како бисмо заједничким дјеловањем очували постојеће стање безбједности и исто подигли на још већи ниво.