Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Лишен слободе због кривичног дјела „Крађа“

| Соколац | Понедељак, 19. април 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац су предузимањем оперативних мјера и радњи, идентификовали извршиоца продуженог кривичног дјела „Крађа“, лице иницијала М.П. из Сокоца.

Наиме, наведеној полицијској станици је дана 17.04.2021. године, око 00,30 часова, пријављено да је на паркинг простору, у улици Марка Ећимовића, општина Соколац, из путничког аутомобила отуђен „CD player“.

Оперативним радом на терену полицијски службеници Полицијске станице Соколац дошли су до сазнања да се у везу са тим може довести лице М.П. из Сокоца, те су пронашли неведено лице код ког се у том тренутку налазило више уређаја „CD player“, који су у претходном периоду отуђени, као и мања количина суве зељасте материје, која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „Марихуана“.

Лице М.П. лишено је слободе, криминалистички обрађено, након чега ће против истог, Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву, бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Крађа“, те ће бити поднесен и Захтјев за покретање прекршајног поступка у вези са Законом о производњи и промету опојних дрога РС.