Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Идентификован и лишен слободе извршилац кривичног дјела „Разбојништво“

| Градишка | Четвртак, 29. април 2021.

Полицијски службеници Полицијске управе Градишка, идентификовали су и лишили слободе лице иницијала М.Д. из Градишке које се сумњичи да је починило кривично дјело Разбојништвo“.

Наиме, Полицијској станици Градишка, 28.04.2021. године око 20,10 часова, пријављено је да je у улици Доситејева, град Градишка, над радницом кладионице од стране непознатог лица извршено кривично дјело Разбојништво“.

Радећи на расвјетљавању кривичног дјела, полицијски службеници идентификовали су и лишили слободе лице иницијала М.Д. које се сумњичи да је пријетњом употребе хладног оружја – ножа, од раднице отуђило новац у износу од око 2.500 КМ.

Извршеним увиђајем, показом лица мјеста и претресом куће и пратећих објеката које користи наведено лице, пронађени су новац, нож и други предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

О наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бања Лука, који је наложио да се предузму мјере и радње на документовању предмета, те да се у редовној процедури против лица М.Д. поднесе „Извјештај за почињено кривично дјело.