Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Лишен слободе због кривичног дјела „Угрожавање сигурности“

| Братунац | Уторак, 04. мај 2021.

Полицијски службеници Полицијске станице Братунац, лишили су слободе Д.И. из Сребренице, због постојања основа сумње да је починио кривично дјело „Угрожавање сигурности“.

Наиме, Полицијској станици Братунац, 02.05.2021. године око 22,30 часова, пријављено је да је на регионалном путу у мјесту Осамско, општина Братунац, непознато лице пресрело оштећену, приликом чега јој је упутило пријетње.

По пријави су поступили полицијски службеници ПС Братунац, који су 10 минута након пријаве, у улици Светог Саве, општина Братунац, зауставили путнички аутомобил марке „Passat” у којем се налазио Д.И. кога су лишили слободе због сумње да је пријетио оштећеној. Том приликом је утврђено да је осумњичени, исто вече око 22,00 часа, испред угоститељског објекта у Братунцу, нарушио јавни ред и мир међусобном тучом са лицем Н.Ђ. из Братунца, након чега су се оба лица обратила у Дом здравља Братунац ради указивања љекарске помоћи.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. У току је рад на документовању предмета, након чега ће надлежном тужилаштву бити достављен извјештај због кривичног дјела „Угрожавање сигурности“.