Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Новости | Информисање јавности » Новости

Састанак начелника ПУ Источно Сарајево са начелником општине Источно Ново Сарајево

| Источно Сарајево | Понедељак, 31. мај 2021.

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац састао се данас у просторијама општине Источно Ново Сарајево са начелником општине Јованом Катићем.

Током састанка начелник Шеховац говорио је о актуелном стању безбједности и предочио статистичке показатеље, на основу којих је заједнички констатовано да је безбједносна ситуација на подручју општине Источно Ново Сарајево задовољавајућа.

Разговарано је о низу пројекта који су у току и оним који ће тек бити реализовани, али највећа важност дата је пројекту видео-надзора и постигнитим разултатима уз помоћ истог.

Захваљујући пројекту видео-надзора остварени су јако добри резултати закључили су начелници, те усагласили да систем упоредо са  изградњом и развојем општине Источно Ново Сарајево убудуће треба унаприједи и надоградити.

Начелници су досадашњусарадњу оцијенили као успјешну, те изразили очекивањеда ће се као таква и наставити. Прије свега кроз отворен дијалог о потребема и евентуалним проблемима, а све у циљу одржавања и унапређења стања безбједности.