Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Moтоциклиста задобио теже тјелесне повреде

| Фоча | Понедељак, 21. јун 2021.

На магистралном путу Фоча-Гацко у мјесту Балић Баре, општина Фоча, 18.06.2021.године, око 15,30 часова, догодила се саобраћајна незгода у којој је једно лице  задобило теже тјелесне повреде.

У саобраћајној незгоди учествовао је М.И. из Суботице, који је у моменту саобраћајне незгоде управљао  мотоциклом  „Indiana“, и С.К.  из Горажда који је управљао са путничким моторним возилом  „VW Kombi“. До саобраћајне незгоде је дошло на тај начин  што возач мотоцикла није прилагодио брзину условима пута и стању коловоза те је изгубио контролу над мотоциклом којим је ударио у путничко моторно возило комби које се кретало из супротног смјера.

У овој саобраћајној незгоди теже тјелесне повреде задобио је возач мотоцикла, исти је након указане љекарске помоћи на лицу мјеста пребачен на даље лијечење у Универзитетску болницу Фоча.

Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Фоча,  а о свему је обавјештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва  Требиње  који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу документовања ове саобраћајне незгоде.