Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

Састанак новог руководства Полицијске станице Дервента са предсједницом Основног суда и директорицом Центра за социјални рад у Дервенти

| Дервента | Петак, 25. јун 2021.

Командир Полицијске станице Дервента Миломир Балатуновић, заједно са својим сарадницима замјеником Славишом Павловићем и помоћником Александром Ђекићем, данас 26.06.2021. године, у просторијама Основног суда у Дервенти састао се са предсједницом суда Мирјаном Хрустић.

На састанку су разговарали о значају добре и ефикасне сарадње између Полицијске станице и Осовног суда у Дервенти.

Закључак свих учесника састанка је био да је досадашња сарадња била одлична, али и да постоје механизми који могу водити још ефикаснијем раду у кривичним и прекршајним предметима чему ће тежити у будућности.

Командир Балатуновић са својим сарадницима посјетио је данас и Центар за социјални рад у Дервенти којом приликом је разговарао са директорицом Мајом Поповић која је том приликом истакла да је задовољна сарадњом са полицијом и вјерује да ће у будућности бити још и боља. Истакла је да сада тренутно имају 12 младих радника који ће уз своју теоретску оспособљеност и уз полицијско искуство на терену сигурно обављати своје задатке на високом нивоу.