Ministarstvo unutrasnjih poslova Republike Srpske
← Повратак на Саопштења | Информисање јавности » Саопштења

У саобраћајној незгоди у мјесту Загони двадесетдвогодишњи младић изгубио живот

| Бијељина | Уторак, 29. јун 2021.

На магистралном путу Бијељина – Угљевик  у мјесту Загони, 29.06.2021. године око 00,30 часова догодила се саобраћајна незгода у којој је изгубљен живот.

У саобраћајној незгоди учествовала су три путничка возила и то „Golf  4“,  којим је управљао М.Ј.,  који је задобио тешке тјелесне повреде, возило „Golf  4“,  којим је управљао В.Т. и возило „Golf  6“,којим је управљао Ц.Б., а у којем су се   поред сувозача Г.Е.  налазила и два путниci А.С. и З.С..

Возач  возила „Golf 6“  Ц.Б. од задобијених повреда у саобраћајној незгоди преминуо је у Медицинском центру Бијељина, док су остала лица која су била у возилу задобила тјелесне повреде о чијем се степену љекари нису изјаснили и сва три лица су задржана на болничком лијечењу.

Од стране полицијских службеника Полицијске станице за безбједност саобраћаја Бијељина извршен је увиђај лица мјеста.

О свему је обавјештен и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини, који је наложио предузимање свих потребних мјера и радњи како би се утврдио тачан   узрок који је довео до ове тешке саобраћајне незгоде.

У времену од 00,30 до 03,00 часа саобраћаја је био обустављен на овој дионици пута, исти се је одвијао преко алтернативних праваца.